Skip to main content

Cursussen

De interactieve cursussen van Paltrock ATEX zijn waar mogelijk tailor-made. Dit betekent dat het lesmateriaal wordt aangepast aan de daadwerkelijke werkomgeving van de cursist. Het lesmateriaal is gericht op diepgaand leren en gebaseerd op internationaal erkende eind- en toetstermen en wordt verzorgd door ervaren docenten. Alle cursussen worden afgesloten met een toets.

Events

Paltrock ATEX organiseert regelmatig interessante kennissessies, lezingen en themadagen over explosieveiligheid.

IN BEELD

Kijk en luister naar het verhaal van cursist Iris van Binsbergen die vertelt over haar positieve ervaring met de cursus ATEX voor veiligheidskundigen.

Laatste Artikelen - Cursussen/events

Filter

Cursussen/events

Succesvolle en inspirerende ATEX-themadag 2023

De ATEX-themadag was, net als de editie van vorig jaar, weer een daverend succes! Maar liefst 247 personen hebben de themadag bezocht, een mooie…
Cursussen/events

ATEX themadag 2022 groot succes!

Gisteren heeft dé ATEX-themadag plaatsgevonden! Er waren maar liefst 60 deelnemers aanwezig waarmee we ervaringen hebben gedeeld en de dialoog zijn aangegaan over…

Vacature: Adviseur Explosieveiligheid

We zijn op zoek naar een collega met HBO werk- en denkniveau, met een technische en/of chemische achtergrond (chemie, elektrotechniek of werktuigbouwkunde). Een veiligheidskundige achtergrond is een pré, maar geen noodzaak.

Bekijk vacature(s)