Skip to main content
Adviseur explosieveiligheid

Frank de Jager

Nil volentibus arduum…

NIL VOLENTIBUS ARDUUM

‘Niets is onmogelijk voor zij die willen’
Het staat geschreven op zijn arm en is de lijfspreuk van Frank de Jager. Frank is een doorzetter, voor zover dat nog niet duidelijk is. Studeerde integrale veiligheidskunde, waar hij eigenlijk niet zoveel mee had. Liep wel warm voor arbo-, industriële en explosieveiligheid en rolde zo het vak in. Veiligheid is volgens Frank het op verantwoorde wijze nemen van risico’s. 100% is niet altijd haalbaar, maar moet wel het streven zijn. Veiligheid blijft ook altijd actueel. Er zijn continu nieuwe thema’s met bijbehorende wetgeving. Een van de vele talenten van Frank is om die wetgeving om te buigen naar een praktisch advies. Ziet dat ook als trend in HSE. Wet en regelgeving ‘voorkauwen’ schuift steeds verder op naar ‘werkbare adviezen’. Werkt graag voor Paltrock, dat hij beschouwt als een ‘warm bad’. Vind zichzelf eigenlijk heel saai maar is zoals de meeste mensen die dit zeggen het tegendeel.

Frank de Jager werkte o.a. voor: D&F, AkzoNobel, Trespa en Reym

Adviseur explosieveiligheid

Theo Pijpker

Gewoon je werk doen, zonder blabla...

GEWOON JE WERK DOEN, ZONDER BLA BLA

Theo deed HTS elektrotechniek, specialisatie Energietechniek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met ruim 30 jarig ervaring als project- en certificationmanager op het gebied van beoordelen en testen van explosieve apparaten (ATEX 114) kan je Theo met recht een ATEX expert noemen. Theo wilde altijd al ‘de techniek in’, maar zijn fascinatie voor explosieveiligheid kwam later. Hij werkte ruim 30 jaar bij KEMA, later DEKRA als projectleider voor keuring producten, maar ook als product expert en certification manager op het gebied van explosieveiligheid (ATEX en IECEx). ‘Ik vind het bijzonder interessant om te werken op het kruisvlak van techniek-, wet en regelgeving, al was de druk soms erg hoog.’ Was hij dit werk niet gaan doen, dan was Theo graag psycholoog geworden. Verder heeft Theo genoeg om trots op te zijn, maar houdt dat liever voor zich. Gewoon goed je werk doen, zonder bla bla. Hij is tevreden als hij weer een project tot ieders tevredenheid heeft afgerond. En waarom Paltrock ATEX? ‘Om na 30 jaar ook eens de andere ATEX kant - ATEX 153 arbo - te beleven.’

Theo werkte o.a. voor KEMA en DEKRA.

Adviseur explosieveiligheid

Thorvald Jannink

Werken bij Paltrock ATEX

Achter Paltrock ATEX staat de Paltrock organisatie, met meer dan 40 HSE-professionals. Deze professionals delen hun drijfveren en kennis op het gebied van veiligheidskundige vraagstukken, arbeidshygiëne, explosieveiligheid, compliance, milieuvraagstukken, etc. Zo hebben we altijd de beste oplossing voor een project of organisatie.

Werken bij Paltrock, dat betekent een positieve omgeving waarin we elkaar versterken en helpen in de persoonlijke professionele ontwikkeling.

Werken bij Paltrock, dat is werken vanuit de visie van een ondernemend dienstverband. Hiermee combineer je het beste van twee werelden: Je behoudt de vrijheid van een zzp’er en tegelijkertijd pluk je de vruchten van een vast dienstverband met onder andere de mogelijkheid tot aandeelhouderschap.

Paltrock ATEX vacatures

Adviseur Explosieveiligheid

We groeien hard en zijn op zoek naar een Adviseur Explosieveiligheid om ons gedreven team op het gebied van explosieveiligheid te komen versterken. We bieden een meer dan goed salaris, een open en leuke werksfeer, vrijheid, zelfstandigheid en optimale begeleiding. 

Ben jij dé kandidaat? We zijn op zoek naar een collega met HBO werk- en denkniveau, met een technische en/of chemische achtergrond (chemie, elektrotechniek of werktuigbouwkunde). Een veiligheidskundige achtergrond is een pré, maar geen noodzaak.

 

Bekijk volledige vacature

Reageren