Skip to main content

De ATEX-themadag was, net als de editie van vorig jaar, weer een daverend succes! Maar liefst 247 personen hebben de themadag bezocht, een mooie dag vol interactie en inspiratie.

Zoals de lezing van Khoa Nguyen van BaSystemen over het meten van brandbare stoffen, of de duidelijke uitleg van Remco van Lenthe van Pro6com over de verschillen en gelijkenissen tussen explosie- en procesveiligheid en niet te vergeten het kijkje in de keuken van FrieslandCampina door Paul van Norden. Ook dit jaar hadden de deskundige sprekers weer boeiende verhalen en ontstonden er boeiende dialogen door kritische vragen uit het publiek.

Als je de presentaties van de ATEX-themadag nog eens op je gemak wil doornemen, kun je ze hieronder downloaden. De contactgegevens van de sprekers vind je aan het einde van de introductiepresentatie van Frank de Jager. Benader de sprekers gerust als je nog vragen hebt of verder wil sparren over een onderwerp.

Zet alvast een kruisje in je agenda op 6 november 2024. Dan organiseren we de ATEX-themadag 2024. We hopen je daar weer te zien!

Laten we samen zorgen voor een veiligere werkomgeving.